Shipping to all EU countries✔️ Shop: ZAGREB - Arena Centar BEOGRAD - TC Stadion

A photo posted by INVERNO_CALDO.official (@inverno_caldo) on

TC STADION | II SPRAT | Zaplanjska 32 | Beograd

O nama

„Inverno Caldo“ je brend osnovan sa jednom misijom  – da vrati krzno na pijedestal modne industrije, i sa jednom vizijom – da učini to tako da ono bude dostupan luksuz.

Sa ponosom možemo da kažemo da nam je trebalo manje od godinu dana da budemo na putu da ostvarimo oba zadata cilja.

Za samo nekoliko meseci od otvaranja naše prve radnje, postali smo priznati kao vodeći brend za predmete od krzna u svim bitnim kategorijama – dizajn, kvalitet materijala i izrade, ali i kao najbolji kada je odnos cena-kvalitet u pitanju. Zahvaljujući tome postali smo najtraženiji brend na internetu ali i najčešće spominjani na društvenim mrežama, što nas je u krajnjem rezultatu učinilo liderom na tržištu Srbije u svojoj delatnosti, stavivši nas tako ispred domaćih i stranih brendova koji su bili tu decenijama pre nas.

„Inverno Caldo“ je u ovom trenutku prvi izbor kupaca, poznatih ličnosti, VIP klijentele, modnih blogera i urednika mode u svim uticajnim magazinima. Naša revija održana na jubilarnom 40. Beogradskom „Fashion Week-u“ 2. novembra u hotelu „Metropol Palace“ okupila je brojne ljubitelje mode i zabeležila nezapamćeno interesovanje poznatih ličnosti i medija u Srbiji i regionu.

Era informacija u kojoj živimo učinila nas je poznatima ne samo u zemlji nego i u inostranstvu. Zahtevi za slanje i online kupovinu se povećavaju na dnevnom nivou, a postoje i brojni slučajevi da su klijenti iz regiona doputovali u Beograd na dan samo da bi kupili našu bundu. To nam je postavilo novu misiju – učiniti naše proizvode dostupnima ne samo ljudima u Srbiji, već i svima koji žive u okruženju i na kraju i potencijalnim klijentima širom sveta.

„Inverno Caldo“ bunde su napravljene od prvoklasnog nerca, lisice, dabra i jagnjeće kože i krzna, sašivene sa najvećom preciznošću i pažnjom za detalje, i dizajnirane tako da zadovolje najistančaniji ukus ljubitelja mode. Zato vreujemo da možemo doneti novu vrednost na svako od tržišta sveta, a trenutno smo u fazi širenja kompanije koje nas ka tome i vodi.

Naš konačni cilj je da na kraju imamo i online prodaju preko njega za svetsku klijentelu. Takođe, širimo se po regionalnom tržištu sa radnjom u Hrvatskoj (Zagrebačka Arena) koja je otvorena 2.11.2016. i koja već beleži rekordnu prodaju, a sledeće godine planiramo dodatnu ekspanziju na evropsko tržište.

Naša prodajna mesta

Uspešno poslovanje u XXI veku osim dobre poslovne strukture, biznis plana realizacije željenih vizija i ciljeva, i održavanja jedinstvenog brenda na tržištu van granica Balkana, podrazumeva ozbiljno bavljenje uređenjem svih poslovnih jedinica kojima raspolaže brend Inverno Caldo.

Metafizički biznis sistemi neizbežni su u realizaciji visoko postavljenih ciljeva koji omogućavaju kontinuirano uspešno poslovanje u ovom veku. Zahtevi današnjeg tržišta se poštuju ali uvek treba ići korak napred.

Feng Shui projekat – Sandra Drinčić

Urađen je za svaku poslovnu jedinicu brenda Inverno Caldo posebno. Sklad enterijera sa raznolikošću dizajna modela i postavka elemenata uređenja, izvršeni su na osnovu proračuna, analize i željenje aktivacije. Napredak, proširenje brenda, povećanje broja poslovnih jedinica iz godine u godinu, jesu dokaz uspešnog Feng Shui projekta.

Ostavite komentar

Vasa email adresa nece biti objavljena*